tisdag 25 oktober 2011

Grattis, grattis & jul

Tänkte visa några kort som jag har gjort på sista tiden

Det första är Magnolias tulipanvagn som jag tycker är väldigt söt! Stämpeln kommer från gummiapan. Bandet har en liten rosett. Kantstansen är från Martha som jag fått i present av min bästa Åsalill, som jag gillar väldigt mycket. Både Åsalill och stansen :)


Stämpeln är som vanligt från Manolia, men denna gång är det en minivarianten. Stämpeln har jag köpt på Karlssons scrapperi för några år sedan men som jag använder ofta, den är en favorit. Lite spets och lite band. Det är en spellbinder oxå, men kommer inte ihåg vad den heter.


Ett Center stair card som går i ljusa toner. Det vita papret är är embossat med ett prickigt mönster. En magnoliastämpel från senaste kollektionen som är målade i mjuka färger med glossy på skor, ficka och mösstofs. En kantstans från Martha, lite garn med knapp, några stämplar, snöstjärnor med några blingstenar. Klart!

1 kommentar:

  1. Åhh finaste du. Vilka fina ord du skrivit. Vad glad jag blir :) Vad kul att du gillar stansen. Det blir jättefint mönster av den.

    Vilka fina kort du gjort. Jag gillar dem jättemycket. Och du är grym på att knyta rosetter. Tack för att du lärt mig! Hoppas du mår bättre nu bästa Lisa-Lilly.

    Kramar
    Åsalill

    SvaraRadera